Kategori Arkiv: Hvorfor allerød

Min pik er for stor chat for bøsser

min pik er for stor chat for bøsser

begyndte nu et brutalt facefuck og jeg hev efter vejret. Jeg prøvede at huske hvordan jeg havde startet den første sætning inde i mit nu tomme hoved. Far fortalte at analsex nærmest kræver smørelse for ikke at gøre mere skade end gavn. Far kiggede bagud og gav sig til at klemme med sin ringmuskel og for pokker hvor det strammede om pikken. Jeg så en flod af sperm der fulgte med. Brian, det skal du ikke spekulere. Jeg øvede mig på at få begyndt den første sætning mens jeg ventede. Jeg kunne mærke hans finger presse sig på og slippe indenfor og køre lidt frem og tilbage før den næste finger fandt samme vej.

Min pik er for stor chat for bøsser - Vis novelle: B

Jeg susede ned ad trappen. Den var bare så stor! Og så kan jeg godt fortælle dig, at din mor er forfærdelig liderlig med at få min pik i røven!" Det afgjorde det. Da han havde leget lidt med sækken gled hans tunge ned mod mit røvhul, jeg holdt vejret i spændt forventning. Han stoppede et par sekunder og tog fat om mine hofter. Jeg lå i jordbunden og spillede min pik hård og kom udover min krop kort tid efter og gik hjem. Brug din store pik i røvhullet på mig.

Vis novelle: Min: Min pik er for stor chat for bøsser

Gjorde det ondt at få den op i røven?". Pas nu på, klynker du og ligger helt stille, mens han klipper kjolen længere og længere. Jeg var tændt over størrelsen men samtidig også bange for hvor ondt det ville gøre. Men hans pik var simpelthen for stor, for tyk og alt det der. Men fars pik var meget længere end det og en hel del tykkere. Mor og jeg var næsten halvt færdige før far dukkede. Mindre end 5 minutter var det blevet til. Jeg nærmest råbte at jeg elskede hans store pik i røvhullet. Jeg stod med røven bagud og ventede spændt da jeg mærkede han spyttede på mit hul og uden nogen opvarmning eller advarsel følte jeg hans pikhoved arbejde sig ind forbi min ringmuskel, centimeter efter centimeter. Jeg ville bare det her. Jeg gik ind på mit værelse og fandt et par underbukser frem og et par jogging bukser og jeg trak en T-shirt over hovedet. Så gik jeg ned i stuen og tændte det nye tv og ventede på at far skulle komme. Så gav han mig et klem og skubbede mig væk. Jeg satte mig ved hans side og benyttede mig af muligheden for at gnide lidt på hans pik. Han satte sig på kanten af sengen og jeg rejste mig lidt op og gav ham et kys på munden. Jeg så på mor og rødmede som en tomat. Lugten af øl hang lidt efter.

Alle drengene: Min pik er for stor chat for bøsser

Snart var jeg færdig med historie og kemi og manglede kun matematik. Du ved, helt sikker.". Man kunne også se en lille våd plet der spredte sig. Det var ellers så nemt lige før men nu havde jeg fandeme svært ved det. Jeg var bange for at han ikke ville forstå mig og måske blive vred på mig. Jeg fortalte ham maden var færdig og mor ville have han kom ind. Jeg hjalp mor med at tage af bordet og fylde opvaskemaskinen mens far gik ud i garagen. Men jeg har også prøvet den slags med mine venner tilstod min far. Jeg gjorde hvad jeg kunne for at sluge det hele og trak mine fingre ud og lidt efter slap jeg hans lidt blødere pik ud af munden. Fra en skuffe ved min mors side af den store seng fandt han en tube frem. På en måde ved jeg nu, at jeg heller ikke bliver en stor, kendt komiker. Jeg trak mig en smule tilbage og lod mine fingre kneppe videre og for hvert skub op fik jeg et skud sperm i munden. Jeg hev efter vejret og prøvede at skubbe ham væk men han holdt sig fast. Da jeg ville vide hvad han grinede af sagde han, at jeg havde fået stiv pik igen. Så totalsex dk maria verbeck skulle jeg nok vænne mig til det. Min ene hånd havde nu fundet vej ned til min pik for at spille den blidt mens jeg forsatte med at sutte det bedste jeg havde lært. Den er på vej op i røvhullet!" Jeg stønnede og trykkede på for at fylde hullet og far stønnede hele vejen. Da jeg hørte smask lyde bag mig kiggede jeg bagud og så at han med sin anden hånd havde smurt sin pik med glidecreme. "Jeg er inde i stuen. Sikke en hård dag i skolen, hvad? Han boede relativt tæt på mig, var omkring de 40 år, normal højde, normal vægt og så en stor pik på 22cm og ret tyk. Denne gang var det mig der brugte en T-shirt for at tørrer mig i røven og ned af mit ene lår. Mine læber lukkede sig om pikhovedet og min tunge begyndte at lege. Da far satte sig på kanten af sengen blev jeg stående op for jeg vidste ikke helt hvad han ville have mig til. min pik er for stor chat for bøsser

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Min pik er for stor chat for bøsser"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *